Pub U Dvou přátel 22.02.2018

Dominikánská nabízí 6 změn včetně pecek, které si v Brně v podstatě nedáte. Mezi ležáky rozhodně musíte zkusit slovenský Pretorian Lager Blood River s čajem Rooibos, bezinkami, květy růží a chrpou, který v pivovaru Sessler uvařili kočovníci Unorthodox Brewing, za tmavé ležáky narážíme ostravský Quásek z Pivovarského domu a vrátil se i Ležáček z pivovaru Pivečka. Za tmavé svrchňáky nabízíme Morrigan – Dry Stout z pivovaru Raven. Zámecký pivovar Frýdlant navařil sérii ověřených receptur, jen s použitím jiného kmene kvasnic, vznikla tak BRY-97 edition, ze které vám nabízíme I.P.A.. Na závěr doporučujeme slovenský pivovar BERHET, z jehož portfólia jsme vybrali American I.P.A. Kaliber.
V tap menu na Táboře se dnes těšte na plnou světlou desítku z pivovaru Hladov a vždy příjemný ibiškový Weizenbock z pivovaru Krkonošský Medvěd.
Připomínáme, že zítra na Táboře proběhne Tap takeover s pivovarem Duck&Dog. V sobotu na Dominikánské zase premiéra naší lítačky Brewniverse. Po roce pouštíme ven náš Red Rye I.P.A. Jolana., tentokrát vařený v Brněnském minipivovaru Richard.

TAP MENU – Dominikánská 11

1/ Pivečka – Ležáček – Světlý ležák 12% EPM
2/ Quásek – Tmavý ležák – 11% EPM
3/ Unorthodox Brewing – Blood River – Pltmv speciál 14% EPM
4/ Raven – Morrigan – Dry Stout 13% EPM
5/ Mazák – Brown Ale – A.B.A. 12% EPM
6/ Albrecht – Bry-97 edition – I.P.A. 15% EPM
7/ Berhet – Kaliber – A.I.P.A. 15% EPM

TAP MENU – Tábor 25

1/ Primátor – Nefiltr. ležák 11% EPM
2/ Hladov – Světlé výčepní 10% EPM
3/ Krkonošský medvěd – Hibiscus – Weizenbock 16% EPM
4/ Primátor – Weizenbier 13% EPM
5/ Líšeňský pivovar – Oatmeal Ale 13% EPM
6/ Mazák – Coffee Stout 12% EPM