Pivovarský Klub 22.04.2017

Rauchbier – neboli nakuřované pivo je typické pivo pro německou oblast Franky. Nejznámější vaří v Bamberku rodina Trum. Vyrábí se ze sladu nakuřovaného rašelinou nebo dubovým dřevem. Pro svou zvláštní chuť se pivo stalo novým pivním stylem.

Právě máme na čepu:
1. Aparát 14°
American Pale Ale (Pivovar Bizon, Čižice)

2. Konrad 11°
tmavý ležák (Pivovar Vratislavice, ojanovice)
Dark Lager

3. Rauchbier
nakuřovaný speciál (Pivovar Na Mlýně, Ratíškovice)
Smoked Special

4. Kozlovjan 16°
Red Bock (Valašský pivovar v Kozlovicích)

5. Benedict
nefiltrovaný světlý ležák (Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha)
Unfiltered Pale Lager

6. Maják 13 °
svrchně kvašené pšeničné (Pivovar Parník, Přerov)
Weizen