Dnes na čepu tato piva:
BESKYDSKÉ HOŘKÉ 14° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
EPM 14, 6,5 % alkoholu, slady: moravský, vídeňský, mnichovský, karamelový, chmely: Amarillo, Bravo, Citra.
RAMPUŠÁK 12° z pivovaru Dobruška.
Světlý ležák s příjemnou hořkostí, plné sladové chuti, s vysokým řízem a výbornou pěnivostí.V nefiltrovaném provedení je patrný zákal, způsobený přítomností pivovarských kvasinek v pivu, které jsou bohatým zdrojem vitamínu B, stopových prvků a minerálů.
PRIO-R 13° Radniční speciál Jihlava.
Nefiltrované, nepasterované, spodně kvašený speciál (ležák). Pivo tmavé barvy s ‚plným tělem’, příjemnou pitelností a kávovou dochutí. Pivní styl: tmavý speciál,Obsah alkoholu: 5,1 % obj., EPM: 13° plato,Sládek: Jára Dorážka.Složení: lahodná jihlavská voda, slady – plzeňský, karamelový, barvící, pražený, chmely – Premiant, ŽPČ, pivovarské kvasnice.
ALBRECHT 11° ze Zámeckého pivovaru Albrecht ve Frýdlantu.
Klasický český ležák, který je po minimálně měsíčním zrání v ležáckém sklepě rovnou stáčen do sudů a expedován. Tudíž se ke konzumentům dostává v nefiltrované podobě. Albrecht 11° je vařený pouze ze světlého českého sladu. Celkově vyvážené pivo, vybízející k dalšímu napití.
Autor receptu: Pavel Palouš Styl: czech pale lager, Zákonná kategorie: světlý ležák, nefiltrovaný, Slady: český světlý, Chmele: Nordbrauer, Žatecký poloraný červeňák, EPM: 11%, Obsah alkoholu: 4,5%, IBU: 35, EBC: 10
ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru Polička.