Vážení přátelé,
dnes na čepu tato piva:
SHERPA 16° IPA z pivovaru Permon v Sokolově.
Svrchně kvašené pivo. Používají se originální americké chmely, nejvyšší kvality a slad přímo určený k výrobě piv typu PALE ALE. Pivo je chmeleno jak klasicky, tak dvojfázově za „studena“
Nefiltrované a nepasterované pivo. Bez barviv sladidel a chemických přísad.
Vyrobeno klasickou technologií s otevřeným kvašením.
Složení: Pitná voda, 2 druhy sladů, 4 druhy amerických chmelů, pivovarské kvasinky. Alc: 5,7%.
AZACCA 13° Single Hop Ale z Létajícího pivovaru Nomád.
ALBRECHT KATEŘINA 12° tmavý ležák ze Zámeckého pivovaru Frýdlant.
Klasický tmavý ležák výrazné, až černé barvy a příjemně vyvážené chuti. Tělo a barvu piva tvoří směs pěti sladů, která dává pivu nezaměnitelný charakter a bystrý jazýček objeví i jemné tóny čokolády v doznívání. Tato unikátní 12ka je již tradičně oblíbená i mezi ženami a lidmi, kteří černá piva běžně nepijí. Kateřina 12% získala 1. místo v kategorii tmavé ležáky z minipivovarů a druhé místo mezi všemi tmavými ležáky.
Autor receptu: Jiří Strnad, Pavel Palouš Styl: Dark Czech Premium Lager Zákonná kategorie: tmavý spodně kvašený ležák Slad: český světlý, mnichovský, karamelový, černoslad, čokoládový slad Chmel: Sládek, Žatecký poloraný červeňák EPM: 12%. Obsah alkoholu: 4,5%obj. IBU: 33 EBC: 75.
ŽIŽKOVSKÁ 11° z pivovaru Moravský Žižkov.
ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru Polička.