BarBar u nachmelené opice 22.09.2016

BarBaři:), dnes na čepu nově KANEC 12°:).

Výjimečně plný, hustý, s vyváženou chutí – takový je Kanec. Původně pouze bez filtrace a pasterizace vařený světlý ležák je prvním produktem znovuobnoveného pivovaru v Břeclavi. Kanec představuje zástupce tzv. živého piva, tj. piva v čistě přírodní podobě s obsahem jemných pivovarských kvasnic. Ocení jej nejen znalci piva, i běžní konzumenti poznají jeho jedinečnost.

Kanec je vařen klasickou staročeskou technologií z hanáckých humnových ječných sladů, chmelen je žateckým chmelem. Pivo kvasí v otevřených kádích po dobu 10 dní, v ležáckém sklepě pak dozrává 6 – 8 týdnů.

Obsah alkoholu je 5 % obj.
Zámecký pivovar Břeclav.

BarBar u nachmelené opice 22.09.2016