Dnes na čepu tato piva:
HEKTOR 10° z Řemeslného pivovaru Clock v Potštejně.
Zlatá barva, bílá pěna. Vyvážené aroma sladu a žateckého chmele. Plnější sladové tělo, středně prokvašené s vyšším řízem. Střední hořkost s důrazem na extrakci příjemné chuti žateckého poloranného červeňáku. Velmi pitelná slabší verze českého ležáku vhodná k uhašení žízně.
Legislativní typ: spodně kvašené světlé výčepní pivo, nefiltrované, nepasterizované
Složení: voda, slad, upravený chmel
Parametry: 10%EPM, 4,0%VOL., 9EBC, 30IBU.
PIVEČKA American Pale Ale 12° z Létajícího pivovaru Pivečka.
Pivní styl dle BJCP: American Pale Ale
EPM: 12 %, Hořkost: 45 IBU, Obsah alkoholu: 5,2 % obj.
Naše interpretace tradičního amerického pivního stylu. Lehké a dobře pitelné pivo, vyvážené sladové tělo, vyšší hořkost. Bohatého citrusového aroma jsme dosáhli použitím amerických odrůd chmele.
VALÁŠEK IPA 14° z minipivovaru Valášek ve Vsetíně.
Nepasterizované, nefiltrované světlé pivo, svrchně kvašené s vyšším obsahem kvasinek, plnější chuti, s vyšší avšak jemnou hořkostí. Ve vůni piva je pouze vůně sladu a chmele.
BESKYDSKÝ LEŽÁK 12° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.