Dnes na čepu tato piva:
FRANK APPA 12° z pivovaru Frankies v Břeclavi.
Typem American Pale Ale má Frank APPA nasládlé tělo, příjemnou hořkost a citrusové aroma, které získal studeným chmelením americkými chmely.
BESKYDSKÉ HOŘKÉ IPA 14° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
Nezapomenutelná lahodně hořká chuť i vůně tohoto svrchně kvašeného pivního speciálu vychází z vyššího obsahu alkoholu a vydatného několikafázového chmelení.
Styl: svrchně kvašený speciál IPA
Alkohol: 6,5 %
EPM: 14
Chmely: Bravo, Amarillo, Citra
Slady: moravský, vídeňský, mnichovský, karamelový
Voda: čistá a měkká beskydská voda.
BENEDICT 12° světlý ležák z Břevnovského klášterního pivovaru sv. Vojtěcha.
Klasická světlá dvanáctka 12° vyrobená tradičním způsobem vyznačující se plností a silnou, ale jemnou hořkostí. Pivo je vhodné k českým jídlům, k zahnání žízně i k posezení s přáteli.
LIŠÁK 11° světlý ležák z pivovaru Lišák Topolany.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.